Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Langfang Louis Furniture Co., LTD
Thuis

Langfang Louis Furniture Co., LTD

China Langfang Louis Furniture Co., LTD certificaten
China Langfang Louis Furniture Co., LTD certificaten
de plastic stoel die wij van louis meubilairquanlity zijn hebben gekregen zeer good.also in Frankrijk zijn hete sell.the-manager van louis meubilair zeer vriendschappelijk zijn.

—— HANDELSMAATSCHAPPIJ -AKI

het dineren de stoelkwaliteit is zeer goed, zullen wij aan pathworkstoelen ook .hope kunnen goede kwaliteit ook worden proberen.

—— zakeria-modern meubilair

wij houden van de manager van de glas dinerende table.our klant ook like.the zijn zeer eerlijk en friendly.hope kan met elkaar voor oud samenwerken.

—— muhammed-vijf ster handel

wij verzenden de bank naar england.the-klant als zodat houden much.please de goede kwaliteit zolang voordien.

—— Thomas

Ik ben online Chatten Nu

Langfang Louis Furniture Co., LTD

1 2 3 4 5 6
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3 companyPics.title4 companyPics.title5
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 250,0000-500,0000
Opgericht Jaar : 2000
Export pct : 60% - 70%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

Langfanglouis Furniture Co., Ltd werd opgericht in Februari 2000, zich concentreert op de meubilairindustrie meer dan 20 jaar. Wij zijn naast de Tianjin-Haven, met een superieure geografische plaats, die vervoerskosten door 10% kan ongeveer drukken. Wij hebben vele jaren van de uitvoerervaring, en onze producten worden verdeeld in Europese, Aziatische, Amerikaanse en Zuidoostaziatische markten.

 

China Langfang Louis Furniture Co., LTD Bedrijfsprofiel 0

 

Met de voordelen van hoogte - kwaliteit, lage prijs en perfecte naverkoopbescherming, hebben wij de gunst van meer dan 100 handelaars in binnen- en buitenland, gewonnen en een stabiele behulpzame verhouding gevestigd.

 

 

China Langfang Louis Furniture Co., LTD Bedrijfsprofiel 1

 

Wij concentreren ons op de productie van plastic meubilair, ijzermeubilair, glasmeubilair, staal en houten meubilair. Wij zullen ons markten overzee in de toekomst blijven uitbreiden en op het samenwerken met verdelers rond de wereld voor wederzijds voordeel en win-win resultaten verheugen.

 

China Langfang Louis Furniture Co., LTD Bedrijfsprofiel 2

 

Onze workshop heeft CNC werktuigmachines, volledig geautomatiseerde computerverrichting, nauwkeurige afmetingen, en massaproduktie van de producten van uitstekende kwaliteit vooruitgegaan. Wij hebben 8 productieworkshops met een maandelijkse productiecapaciteit zelfs 5000 reeksen. Onze producten zijn wijd erkend en vertrouwd op door gebruikers, en kunnen aan de continu veranderende economische en sociale behoeften voldoen. 

 

Onze producten zijn wijd erkend en vertrouwd op door gebruikers, en kunnen aan de continu veranderende economische en sociale behoeften voldoen. Tegelijkertijd, verlenen wij de aangepaste diensten, vereis u slechts om een tekening en gedetailleerde instructies te verstrekken.

 

Het welkom om ons te contacteren, zal u goedkope meubilairproducten van uitstekende kwaliteit voor wederverkoop krijgen en zal reusachtige winsten krijgen. Wij zijn bereid samen met u werken om klanten van de beste kwaliteitsproducten en de diensten te voorzien. Vorder, werk samen om een betere toekomst tot stand te brengen.

 

China Langfang Louis Furniture Co., LTD Bedrijfsprofiel 3

Contactgegevens
Langfang Louis Furniture Co., LTD

Contactpersoon: Mrs. Zhang

Tel.: 17720145647

Fax: 86--18003264393

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)